Чоловік із двома органами не вважає себе виродком

Слово «дифалія» походить від слів «ді» – два і «фалос». Це вроджена аномалія, що формується внаслідок відхилень у внутрішньоутробному розвитку плоду, пише газета «ЯСНО».

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Хлопець, наділений такою особливістю, цілком нею гордий і щасливий, а тому вирішив розповісти світові про себе. Він не вважає себе унікальним і повністю задоволений своїм сексуальним життям. Про це пише The Sun.

Хлопець відмовився називати своє ім’я і вважає за краще залишитися анонімним. Однак він докладно розповів про своє сексуальне життя.

За словами власника двох пенісів, обидва його статеві органи функціонують нормально. Кожен його член може мати ерекцію і отримувати оргазм.

Хлопчина зауважує, що жінки ставляться до його фізіологічної аномалії спокійно. Але чоловіки, коли дізнаються про особливості тіла, завжди виявляють подив, а дехто – навіть щире і неприховане захоплення та заздрість.

Володар двох пенісів неодноразово отримував пропозиції зніматися в порнофільмах, але всякий раз відмовлявся. І хоч він вважає себе унікальною людиною, хоче зберегти своє ім’я в таємниці. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост