18-річну дівчину били, душили, ґвалтували і змушували голою танцювати

18-річна Любов Копійка із зникла наприкінці травня,  лише за місяць її вдалося відшукати. Дівчинку знайшли у Києві, де вона працювала у підземному переході, звідки її і забрали родичі. Як виявилося, дівчина увесь цей час перебувала у сексуальному рабстві, пише газета «ЯСНО».

Любов через соцмережі познайомилася з хлопцем. Вона щиро сподівалася, що знайшла справжнє кохання. Мешкав молодик у Київській області і наполегливо запрошував дівчинку до себе. Не довго вагаючись, Любов таки погодилася на поїздку.

«Коли я приїхала до нього, виявилося, що він має дружину. Вони закрили мене у квартирі і використовували, як сексуальну рабиню. Наприклад, змушували мастурбувати перед чоловіком на стільчикові. Або одного разу він відправив мене у душову кабінку, включив воду, став мені на живіт, а його дружина тримала мені руки», – пригадує дівчина моторошні хвилини, проведені у неволі.

У Люби одразу забрали телефон та документи, змінили зачіску та колір волосся, щоб ніхто її не впізнав.

У кімнаті, в якій вона жила, було  лише ліжко та камера спостереження. Хлопець зґвалтував Любов, а вже наступного дня відправив її на роботу – до підземного переходу, де вона торгувала канцелярією та листівками.

Також, за словами дівчини, її били, душили і змушували голою танцювати.

Пара увесь час пильно стежила за дівчиною, забороняючи їй навіть довго розмовляти з покупцями. Та якось Любі вдалося випросити у перехожих телефон і повідомити про себе рідним. За нею одразу приїхала тітка, яка живе у столиці. Жінка  відвела дівчину у поліцію, однак, за її словами, результатів розслідування досі немає. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост