Узяв серп, відтяв сестрі голову, прикінчив двох квартирантів і пошматував матір

 

Моторошне вбивство сталося на свято Трійці. 28-річний чоловік зарізав рідну сестру, двох квартирантів, а також завдав численні поранення своїй матері. Про це повідомляє поліція регіону. Раніше молодик уже мав проблеми із законом, пише газета «ЯСНО».

«Повідомлення до поліції про ножове поранення людей в одному з приватних будинків надійшло від медиків, які прибули на виклик небайдужого жителя», — йдеться у повідомленні правоохоронців.

На місці події правоохоронці виявили тіла трьох людей з ознаками насильницької смерті — 31-річну сестру та ще тіла жінки і чоловіка. Вони винаймали житло у цьому будинку. Усі тіла направили на експертизу.

«Також чоловік наніс численні ножові поранення своїй матері, яка в тяжкому стані доправлена до лікарні», — додали в поліції.

Людмила Тимощук та Віталій Череда у тому будинку встигли прожити тільки два тижні. Іншою жертвою стала Лілія Карачун – сестра вбивці. Його матері Світлані вдалося вижити єдиній. Її врятувала ковдра.

Сусіди із жахом пригадують, як поранена жінка благала по допомогу.  Сам же вбивця думав, що всі мертві. Та мати, коли отямилася, вийшла на вулицю.

Жінка була вся пошматована і у вкрай важкому стані. За словами лікарів, у неї було поранення легень, печінки, велика втрата крові. Світлану прооперували, її життя вдалося врятувати. З’ясувалося, що хлопець раніше кидався з ножем на сусідів. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост