Медсестра, яка перед коронавірусними хворими ходила у прозорому халаті, стала моделлю

Нещодавно всі заговорили про медсестру з Росії, яка з’явилася в лікарню в прозорому захисному костюмі, надітому на спортивний купальник, пише газета «ЯСНО».

Через спалах COVID-19 23-річну Надію Жукову перевели в інфекційний госпіталь, де вона цілодобово працювала в захисному костюмі.

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Дівчина, розповіла, що працювала без одягу через те, що в захисному костюмі їй було нестерпно душно, як і іншим лікарям.

«Вони як ніхто розуміють, наскільки жарко влітку працювати в захисному костюмі – це ніби кілька годин проводиш в сауні, навіть стає важко дихати і ходити», – пояснила Жукова, додавши, що «в той день була не в купальнику, а спортивному топі і шортах».

Після того, як в Мережі з’явився її знімок в такому вигляді, на дівчину обвалилася надмірна увага ЗМІ. Керівництво відреагувало на подію негативно, однак колеги і пацієнти підтримали сміливу дівчину.

А недавно Надії і зовсім запропонували стати обличчям модного бренду спортивного одягу. Тульська медсестра знялася в рекламній кампанії нової колекції, де позувала в спортивному одязі в кольорах російського прапора і ефектному чорному комбінезоні. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост