Жінка переконує, що 21 хворобу зцілила квітковим кущем

Марія Петренко – велика любителька квітів. Раніше вона жила у столиці і часто хворіла. Її то боліла голова. то печінка, то були проблеми зі щитовидною залозою. то постійні застуди. Марія працювала на заводі і списувала все на шкідливі умови. Звісно, вони також підірвали її здоров’я, пише газета «ЯСНО».

Але останні кілька років стали для жінки просто нестерпними. Вона жила просто на ліках, приймала їх замість їжі.

«Мене боліло все, що лише може: кістки, суглоби, живіт, спина… і кожен день щось нове. Але найбільше допікали головні болі. Голова просто розколювалась навпіл. Я втрачала зір, мене нудило, я не могла йти на роботу, бо просто не було сил. Ледве чекала, коли зможу піти на пенсію», – пригадує Марія Петренко.

Але вдома жінці краще не стало. Навпаки, самопочуття погіршувалося все більше.

«Я ходила до лікарів майже щодня. Мені поставили 21 різний діагноз. Відчай був такий, що здавалося, це все… кінець. Так хотілося ще жити, але навіть не вірилось, що з цих проблем я колись вилізу», – каже газеті «ЯСНО» вона.

На той час у Юлії, доньки Марії, народилася друга дитина, а тіснилася вся родина у двокімнатній квартирі. Тож Марія вирішила залишити житло у столиці доньці, а сама переїхати у будиночок у селі.

«Хатка була старенькою, дісталася мені від батьків. Я мала трохи грошенят, зробила ремонт, закупила на зиму дрова і облаштувалася у новому помешканні. Було і сумно без подруг, і в той же час довкола така природа, такий запах дитинства. Я дуже люблю троянди. Тому вирішила посадити кущик біля хати. Щодня приходила до нього, поливала, розмовляла з ним… і відчула, що мені стає краще. Перебралася я в село весною, а до зими про всі хвороби забула. Таке враження, що я ніколи й не хворіла, почувалася бадьорою, наче дівка!» Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост