Ужгородець здирав шкіру з котів і продавав їхнє м’ясо, як кроляче

Ця історія трапилась років 20 тому в Ужгороді. Про неї багато хто знає, адже говорили про цей випадок навіть діти в садочках, пише газета  «ЯСНО».

Справа в тому, що тоді були непрості часи, в багатьох людей грошей було небагато, м’ясо було дорогим, тож нерідко ужгородці купували те, що дешевше, і там, де дешевше.

Біля Ювілейного перед будинками був стихійний ринок, де продавали майже все. Там була і розливочна, де можна було купити дешевий алкоголь, тому між продавцями було чимало таких, хто полюбляв випити. Один дивний чоловік привертав увагу як покупців, так і продавців. Він торгував кролятиною. Щодня у нього були свіжі тушки кроликів – обшкурені, дешеві. Охочих купити також знаходилося чимало. Після вдалої торгівлі чоловік купував собі випити і йшов геть.

Кажуть, що він жив у Новому районі і продавав кроликів також на П’яному базарі.

Багато моїх знайомих купували в  нього м’ясо, готували його і їли. Якось мене також пригостили. Але кролятину я ніколи не любила, тож люб’язно відмовилась. І правильно зробила!

А той чоловік торгував кролятиною досить довго, поки містом не рознеслася звістка про те, що ті вбиті ним кролики були зовсім не кроликами, а відловленими  біля будинків ужгородців вгодованими домашніми котиками.

А все почалося з того, що одна бабуся впізнала живодера, коли прийшла щось купувати. Як же вона кричала!

«Сволото! Так ось для чого ти невинних кішечок ловиш! Ти не лише сам їх їж, але ще й продаєш! Я на власні очі бачила, як ти ганявся за котом сусідки! Як ти ловив його на дитячому майданчику прямо на очах дітей!» – гамселила жінка його кулаками по спині. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост