Кому як зручно, так і нормально. Як перетворити сексуальне життя на суцільну радість

Як перетворити сексуальне життя на суцільну радість

Часто проблеми в родині починаються із несумісності в ліжку, коли одному партнеру хочеться одного, іншому  – іншого. Хтось хоче розмаїття у стосунках, а комусь до вподоби нічого не змінювати. Як бути в таких випадках? Скільки повинен тривати секс? Чи варто купувати іграшки для близькості? Чи варто пробувати рольові ігри та чи безпечно використовувати при цьому ланцюги і батоги? Про це газеті «ЯСНО» розповіла сексолог Поліна Стаховська.

– Як урізноманітнити традиційний секс?

– Передусім я раджу клієнтам те, що колись казала мені моя мама: «Щоразу займайтеся сексом так, ніби ви це робите востаннє у житті!»

Ніколи не зациклюйтеся на чомусь одному, завжди пробуйте щось нове, змінюйте пози, фліртуйте,  пам’ятайте про руки, язик, мову тіла, покажіть партнеру, що ви зацікавлені у близькості, що дійсно цього хочете, що зробите все для того, аби він чи вона отримали максимальне задоволення від контакту з вами. Одним словом, будьте активними, відкритими, якщо маєте комплекси, говоріть про це, аби разом їх позбутися, виявляйте турботу та ніжність до своєї половинки. Під час заняття любов’ю пам’ятайте, що ви не на марафоні, не квапте партнера, розповідайте про те, що вам подобається, а що – ні, діліться своїми фантазіями.

Також важлива порада для жінок. Не ходіть вдома завжди в одному халаті з розтріпаним волоссям. Навпаки – змінюйте зачіски, купіть перуку, аби здивувати чоловіка, аби йому щоразу здавалося, що перед ним інша жінка. Ваша білизна має бути сексуальною, ваша поведінка – розкутою. Говоріть інтимні компліменти, підбадьорюйте партнера. Якщо секс ніколи не виходив за межі спальні, знайдіть для цього інше місце. Це може бути і пральна машина у ванній, і кухонний стіл, і галявина у лісі, і заднє сидіння автомобіля. Можете разом подивитися фільм для дорослих, нерідко це додає запалу, є джерелом нових ідей, стимулює до відвертої душевної розмови. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост