Дівчина каже, що їй 600 років

Вона п’є людську кров і ховається від світла

Ліліт Вампір всіляко уникає сонячного світла і вважає, що в перекладі на вампірський вік їй вже 600 років, пише газета «ЯСНО».

Як передає Daily Star, Ліліт в дійсності 27 років, вона живе в Лондоні і працює в офісі з 9 до 5, а весь свій вільний час присвячує своєму хобі – вампірам і готичній культурі. За її словами, вона обожнює все, що пов’язано з упирями і кровожерами, і зараховує себе до  них. Заради цього дівчина намагається уникати сонячного світла, щоб її шкіра залишалася фарфорово-блідою, одягається, як персонажі улюблених фільмів жахів, і навіть деякий час харчувалася людською кров’ю. Займається цим вона з 18 років, коли вперше подивилася фільм «Дракула».

Ліліт відома як Дама темряви, проте вона заперечує свій людський вік:

«Коли я вперше познайомилася з вампірами, була абсолютно зачарована цими таємничими істотами. Я полюбила все, що з ними пов’язано,  саме цей інтерес спонукав мене відкрити для себе таких же людей, як я. Я вважаю, що стала вампіром в 18 років, хоча в той час і не усвідомлювала цього до кінця».

Саме тоді британка почала досліджувати свою вампірську сторону і експериментувати з питтям крові. Але робила вона це за згодою таких же, як вона, любителів упирів, яких знаходила в співтоваристві, котре створила в Інтернеті. Ліліт пояснила:

«Спочатку я пила людську кров з цікавості, на смак вона здавалася мені металевою, як мідь. Хоча смак варіюється. Я не кусаю людей в шию, ми робимо невеликі надрізи на шкірі в непомітному місці і п’ємо її звідти. Це мої близькі друзі або люди, яких я зустрічаю і які цікавляться моїм стилем життя. Це дуже інтимно». Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост