Найбагатші собаки світу, хто вони?

Багатіями можуть бути не тільки люди. Деякі собаки мають такі статки, що їм можна тільки щиро позаздрити. Для когось це може здатися дивним, але, враховуючи відданість цих тварин, господарів можна зрозуміти.  Сьогодні газета «ЯСНО» розповість вам про собак, які є справжніми рекордсменами за сумами на банківських рахунках.

Німецька вівчарка Вільям

Господар чотириногого друга – працівник фондової біржі. Напевно, собака часто приносила удачу, тому чоловік вирішив відкрити рахунок на свого вихованця. І банк вперше в історії це зробив! Продовжуючи заробляти, чоловік підвищив дохід своєї собаки до 100 000 доларів.

Болонка Трабл

Господиня заповіла своєму собаці 11 мільйонів доларів. Родичі жінки були обурені і подали в суд, відсудивши у Трабла 10 тисяч. Всі гроші, що залишилися, пішли на утримання будинку, харчування, обслугу і відвідування косметолога для собаки.

Чихуахуа Кончіта

Кончіта внесена в заповіт, за яким отримає 4 мільйони доларів, будинок в Майамі і служниць, які будуть за нею доглядати, коли господиня помре. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост