Чи можуть рольові ігри зробити яскравішим і приємнішим подружнє життя

Часто проблеми в родині починаються із несумісності в ліжку, коли одному партнеру хочеться одного, іншому  – іншого. Хтось хоче розмаїття у стосунках, а комусь до вподоби нічого не змінювати. Як бути в таких випадках? Скільки повинен тривати секс? Чи варто купувати іграшки для близькості? Чи варто пробувати рольові ігри та чи безпечно використовувати при цьому ланцюги і батоги? Про це газеті «ЯСНО» розповіла сексолог Поліна Стаховська.

– Рольові ігри нині стають все більш популярними. Чи насправді вони допомагають підвищити сексуальний потяг, чи вони просто є однією з форм розмаїття в сексі?

– Рольові ігри – один з найкращих засобів додати вогню у стосунки, що з роками можуть охолонути. Тут головне, аби не було чогось надмірного, аби хтось не перестарався, не пошкодив партнера. Мова йде про елементи садо-мазо, чи БДСМ, тобто ігри, коли використовується покарання для підняття рівня збудження.

Якщо чоловіка збуджує, наприклад, сувора вчителька, то чому б нею не прикинутись? Це буде цікаво для обох. Це – новий досвід, або медсестра. Коротенький білий халатик можна купити будь-де. Такі ігри справді вносять цікаві корективи у вашу спальню.

Перед тим, як приступити до ігор, потрібно обсудити з партнером, що його найбільше збуджує, які в нього чи у неї сексуальні фантазії, що б хотілося спробувати. Можливо у вас різні вподобання, тоді можна знайти також компроміс: нині експериментуємо в ролі якихось героїв із одного фільму, а завтра  – з іншого, аби обом було добре.

Не бійтеся пробувати щось таке, що ви раніше ніколи не робити, не дивіться на рольові ігри як на щось ганебне. Є стара і невмируща істина: «Те, що подобається двом і нікому не шкодить – абсолютно нормально». Усі ми частково діти, тому й не дивно, що багатьом хочеться побавитись. Рольова гра може включати в себе костюм, а може бути зосереджена на програвання конкретних емоцій або ситуації. Наприклад, секс з незнайомцем. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост