Чоловік у шоці. Під час карантину дружина завагітніла. У всьому він звинувачує кота

Карантин став для багатьох людей повною ізоляцією від усього світу. І якщо одні подружні пари весь час сварилися від постійного перебування поруч один із одним, то інші по повній займалися коханням, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

У Федора та Лариси Ковач уже є дворічний чин. Пара не планувала на найближчий час більше дітей, бо купила у кредит квартиру, і хоч Федір непогано заробляє, дружина досі змушена сидіти вдома з малюком.

«У Сашка ДЦП, жінка вийти на роботу не може, змушена весь час присвячувати сину. Вона дуже втомлюється і психологічно досі не може відійти від того, що наша дитина ніколи не буде такою, як інші», – розповідає 36-річний чоловік.

Аби хлопчикові було веселіше, рік тому пара завела кота. Барсик хоч і милий, та дуже великий пустун, робить у квартирі багато неприємних речей.

«Він вночі забирається на полиці і перевертає їх. Я спочатку взагалі думав, що у нас завівся полтергейст, – каже ужгородець. – Цей бешкетник вміє навіть відкривати шухляди, забирається в них і розкидує всі речі».

Якось Федір помітив кота у ванній. Він копирсався у шухляді, де жінка тримала гігієнічні прокладки, а він – презервативи.

«Я накричав на нього, усе прибрав, презервативи разом з пачкою поставив на місце, а прокладки він так порвав, що довелося викинути. До вечора я про все забув, а коли ми з дружиною вирішили зайнятися коханням, я швиденько вихопив презерватив і побіг у ліжко. Усе було, як завжди, і невдовзі про все забулося», – наголошує Федір. Утім приблизно за місяць у Лариси почалася нудота, їй щоранку ставало погано – жінка не могла зрозуміти, що з нею. Купила тест на визначення вагітності і мало не розплакалась: він показав дві полоски. Продовження у наступному номері газети «ЯСНО» Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост