Хлопець сказав, що я – чорт після косметичної процедури губи дівчини стали, як сосиски

«Мої губи ніколи не були маленькими, але я хотіла більші, бо у всіх моїх подруг були великі розпусні губи, а у мене – ні. Мої ковбасні губи стали для мене справжньою катастрофою. Я не могла ні їсти, ні пити,  навіть говорити було дуже болісно», – розповіла 22-річна дівчина після того, як пройшла процедуру збільшення губ, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Після візиту до косметолога, який дівчина називає справжньою каторгою, її губи роздулися, у неї почалася блювота, усе обличчя боліло так, що вона змушена була піти до лікаря.

«Мої губи роздулися, як діжка, що набрякла від води, вони стали утричі більшими. Він зробив мені ін’єкцію, яка почала роз’їдати  мозок, не лише губи, – розповіла вона. – Навіть після п’яти місяців лікування вони не стали попередніми!»

Дівчина, що давно мріяла про пухкі губи, заздалегідь домовилася з косметологом про ін’єкцію ботоксу. Прийшла вчасно і все зробили дуже швидко. Процедуру оплатив їй хлопець, та він першим і почав над нею сміятися, коли побачив результат.

«Він сказав, що я схожа на чорта! Мої губи нагадували зварені сосиски. Вони були настільки величезденними, що я не могла поворухнути ними. Це було дуже страшно. Та найгірше, що вони весь час продовжували збільшуватись, а на ранок стали такими неймовірно великими, що я не могла дивитись на себе у дзеркало. І ще… вони нестерпно боліли», – пригадує вона.

Лікування обійшлося Хлої у 10 тисяч 500 гривень. Однак асистентка косметолога сказала, що нічого їй не відшкодують, оскільки перед процедурою вона сама підписала відмову від будь-яких претензій, якщо результат не сподобається. Та візуальна краса – одне, а незручність і біль – набагато страшніші речі, адже дівчина не могла кілька днів ні їсти, ні пити! У неї сльозилися очі і підвищилась температура. Продовження у наступному номері газети «ЯСНО» Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост