В Ужгороді на Минайській встановили на переході фігурки школярів. ФОТО

Минайська в Ужгороді – вулиця, де трапляється чи не найбільше аварій. Водії часто літають там на автомобілях на шалених швидкостях. Раніше, щоб попередити неприємні інциденти, там було встановлено підсвітку на одному з переходів, а зараз на іншому – біля «Сільпо» встановили фігурки школярів із ранцями.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Ідея дійсно цікава. Такі дитячі силуети на переходах є у Франції. Тож запозичення цілком доречне. Фігурки об’ємні,  в повний зріст приблизно 12-річної дитини. Їх дві, як видно на фото газети ЯСНО – по обидва боки переходу. Одна фігурка у синіх штанах, жовтій кофтинці та салатовій кепці, інша – у салатових штанах, оранжевій кофті та кепці. На ранцях написано «Увага». Фігурки дуже яскраві і їх неможливо не помітити. Вони є добрим попереджувальним знаком для пішоходів, так і для автомобілістів.

Утім перед виборами чого лише не встановлять в Ужгороді. Тож новація є цілковито логічною, хоча дійсно потрібною і оригінальною.  А ти завжди пам’ятай, що більше цікавих новин ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО.Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост