В Ужгороді сміття вивалюється зі смітників, як у собаки язик із пащеки. У чому причина?

В Ужгороді є місця, де прибирають – набережна Незалежності і Петефі. Там дійсно чисто. На інших вулицях, недалеко від центру, часто смітники такі переповнені, що з них вивалюється сміття. Люди не мають куди його скидати  і воно метровими шлейфами тягнеться по землі, його розносить вітер та нещасні безпритульні тварини шукають там собі їжу.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

За декілька десятків метрів від центру інший Ужгород: бруд, калюжі. Наприклад, за 5-6 метрів від оновленої Петефі на дорозі вже великі ями.

Або на Студентській набережній є лавиці, де замість трьох дощок одна. Там же переповнені смітники, звідки непотріб розкидано аж до стадіону та по самій набережній.

User comments

Десятки пластикових пляшок, папір, обгортки з їжі, целофан та сама інших відходів є зовсім не окрасою європейського  міста. І справа не у самих ужгородцях, просто смітники там випорожнюють рідко, тож воно накопичується. А ти завжди пам’ятай, що більше цікавих новин ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост