Відтепер Інтернет оберігатиме святий. Ним стане 15-річний хлопчик, що помер від лейкемії

Хлопчик, який помер від лейкемії, став святим Інтернету після обміну релігійними вченнями в соціальних мережах. Його буде беатифіковано у жовтні. Беатифікація – це підтвердження Папою Римським того, що мертва людина перебуває на небі, але все ж має можливість втручатися в земні справи тих, хто молиться до нього, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Карло Акутіс помер у 2006 році від лейкемії в Мілані, Італія, у віці 15 років. Невдовзі він повинен стати одним з небагатьох підлітків католицької церкви, який стане святим.  Комп’ютерному генію приписували диво зцілення бразильського хлопчика, який оговтався від рідкісної хвороби після молитви до нього, попросивши його спілкуватися з Богом.

Тепер, коли Ватикан офіційно приписує це диво, Карло буде віднесений до числа святих. Він стане покровителем Інтернету. За життя хлопчик мав прихильність до комп’ютерів. У дитинстві навчився сам програмувати та створив веб-сайт, на якому розміщував інформацію про дива у всьому світі. Він також підтримував однокласників, над якими знущалися та допомагав бездомним. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост