Хлопчик, якого 1,5 року тому катувала мачуха, потрапив до реанімації

У Вінницькій області медики намагаються врятувати 8-річного хлопчика та 5-річну дівчинку, які потрапили в жахливу аварію. Їхали в авто Volkswagen Passat із 61-річним дідом і бабою, 49 років. Дорослі загинули на місці.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Їхнє авто на великій швидкості протаранив на позашляховику Audi 44-річний вінниччанин. За кермом був п’яний, повідомили у відділі комунікації обласної поліції, пише Gazeta.ua.

Нині в обласній лікарні борються за життя дітей. У них численні переломи та черепно-мозкові травми. У дівчинки ще важка травма селезінки, кажуть лікарі

Потерпілу дівчинку звати Іванка. Хлопчик – 8-річний Іван Скоркін. У січні 2019-го за його долю вболівала вся країна. Його жорстоко побила співмешканка батька – Людмила Симон. “Швидку” викликали пасажири електрички, які побачили фіолетове від гематом обличчя малого, який їхав із батьками. В лікарню хлопчик тоді потрапив із численними гематомами, черепно-мозковою травмою і струсом мозку. Жінка провину визнала і отримала 2 роки в’язниці.

“За нашою інформацією, це саме той хлопчик. Стан його важкий. Тому збираємо гроші на лікування”, – розповів керівник громадської організації “Дорожній Контроль Вінниця” Володимир Затайдух.

Аварія сталася поблизу села Козинці Липовецького району вдень 19 вересня. Там позашляховик на великій швидкості виїхав на зустрічну і по черзі зіткнувся з Volkswagen, а згодом з Opel. У Passat їхали дід та баба з онуками. Подружжя загинуло, а непритомних дітей “швидка” забрала до лікарні. Крім того, госпіталізовано 32-річного водія Opel та його 53-річну пасажирку.  Більше цікавих новин та живих історій читай в газеті ЯСНО. Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76075. ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост