Жінку з Тячівщини, що на Різдво народила четвірню, аж тепер виписали з лікарні

Ванька, Женька, Сашка та Каролінка зараз почуваються добре. Мама каже, що у кожного свій характер і риси обличчя, їй дуже легко відрізнити малят. Зараз вони важать від 2.6 до 2.8 кілограмів. 

Лариса Кушнір каже, що виснажена, а батько на 7-му небі від щастя, пише tyachiv.com.

Дітки з’явилися на світ передчасно, на 30-му тижні з вагою 1260 грамів, 1300 грамів, 1300 грамів та 1460 грамів. Останній місяць вони перебували в ОДЛ у місті Мукачеві під наглядом лікарів.  

Троє синочків таодна донечка народилися на світ близько двох місяців тому. 20-річна мама — ізсела Калини Тячівського району. І це її перші пологи. Сьогодні вони вже готовіїхати додому. А зустрічають маму з немовлятами чи не вся сім’я. Та найбільше зусіх хвилюється батько.Такого великого поповнення не очікувала вся родина. Багатодітна мати втомлена та дуже щаслива. Вдома вже допомагатимуть дідусі й бабусі,ну і звісно татко. Лариса каже щаслива, вже встигла навчитися розрізняти  навіть характери малюків.

Зараз малеча  – Іванко, Женька, Сашка та Каролінка   важать від 2.6 до 2.8 кілограмів, добре зростають тарозвиваються.

. В подарунок від нього сім’яотримала дитячий візочок та підгузки. Сім’я вдячна медперсоналу та усім,хто їхпідтримав.  Кажуть – діти ростимуть умирі та любові

ЗакарпатПост