Пес знайшов на звалищі новонародженого хлопчика: зворушлива історія порятунку

Чотирилапий гавкав і довго біг за мотоциклістом, аж доки той не зупинився і не пішов за ним.

Пес із Філіппінів на ім’я Блекі невтомно біг за мотоциклістом, аби показати важливу знахідку.

На що так хотів звернути увагу чоловіка надокучлиий собака, розповіли у сюжеті 1+1.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Цей день для Джурнела Ревілла був абсолютно звичайним. Як і завжди, він їхав на своєму мотоциклі через гори Себу на Філліпінах. Аж раптом, зовсім несподівано, його ровер почав наздоганяти собака. Чотирилапий не відставав, а також голосно гавкав, аж доки Джарел не зупинився. Песик рухами показав йти за ним. До останнього чоловік не розумів, куди ж веде його чотирилапий, аж доки вони не опинилися на місцевому звалищі, повідомляє газета ЯСНО.

Раптом Джарел помітив невеличкий згорток. Чоловік і подумати не міг, що в ньому зовсім маленький новонароджений хлопчик, загорнутий у коричневий рушничок. Завдяки песику-герою малюк був врятований. Джаред відвіз крихітку до місцевого відділку поліції.

Зворушлива історія швидко розлетілася місцевими соцмережами. Люди були настільки вражені небайдужістю собаки, що так і писали: “Не всі герої носять плащі. І не всі з них – люди”.

Спочатку місцеві думали, що песик безпритульний. Однак виявилося, у нього є велика та любляча родина, а звати чотирилапого Блекі. Родина Ліндонів живе бідно, але окрім Блекі  в них є ще дев’ять песиків. Місцевий притулок для собак віддячив родині за розумника-рятівника: сім’ї Ліндонів надіслали величезні пакунки з продуктами, а також  смаколиками для їхніх чотирилапих • Більше цікавого читай у свіжому номері газети ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост