АНОНС. 16-річна українка вийшла заміж за 50-річного чеченця

За 15 років народили 12 дітей

Чи можлива любов між 50-річним чоловіком та 16-річною дівчиною? Чи можна у 32 бути матір’ю 12 дітей? Чи може чеченський біженець стати справжнім патріотом України, вивчити українську  ще й навчати її тих, хто говорить на суржику в українському селі? Виявляється, так! І сьогодні газета «ЯСНО» розповість вам просто неймовірну історію кохання, яка розпочалась 15 років тому у одному з санаторіїв Закарпаття. Розповіла її агенту газети «ЯСНО « Олена Кинів із Київщини.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Онуки і донька росли разом

Марічка була третьою дитиною в Олени. Доню жінка народила у 36 років. Старші сини вже давно мали власні родини і жили окремо, а жінка весь час носилася з наймолодшою, яка багато хворіла, була худенькою, як стеблинка.

«Денис та Дмитро були близнятами. Їх я народила молодою. Від Марічки вони були старшими на 16 років, – каже газеті «ЯСНО» Олена. – Невістки допомагали бавити моє дитинча, а я їм – їхніх. Онуки були лише трохи молодшими за Марічку. У доньки часто болів шлунок, тому ми періодично   їздили в санаторії. Того разу я купила путівку на Свалявщину. Там неймовірно смачна і цілюща мінеральна вода. Я хотіла, аби Марічка підлікувалася, подихала чистим карпатським повітрям, відпочила від навчання. Їй було 16 років і вона навчалася на першому курсі коледжу. Донька була дуже вродливою і на неї задивлялися місцеві хлопці. Висока, струнка, з довгим білим хвилястим волоссям та блакитними як небо очима. А ще – у неї натуральні пухкі губи і довжелезні вії. Одним словом, молоде і квітуче. Я бачила, як за нею поглядають навіть дорослі чоловіки, не те що хлопці.  Але вона проходила повз них із гордо піднятою головою. Я виховувала доньку суворо, щотижня водила до церкви, говорила, що до весілля ніяких навіть поцілунків! Тож мені і в голову не могло прийти, що її хтось може звабити».

Перший тиждень усе йшло добре. А потім Марічка почала кудись зникати. Матері сказала, що познайомилася з порядною сільською дівчиною, потоваришувала з нею і вона запрошує її до себе в гості. У дівчини справді з’явилася подруга Христина, тож  Олена навіть припустити не могла, що донька проводить вечори не з нею, а з кимось іншим • Цілу історію читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост