Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №16

Чому в закарпатців крадуть Бога

Відколи світ охопила пандемія, щоразу з наближенням релігійних свят наші земляки з острахом чекають, чи не запровадять черговий локдаун. Торік перед Пасхою карантин ввели по всій Україні, далі з 8 січня, на Різдво, так само по всій державі почався локдаун… Тепер Закарпаття щойно вийшло з червоної зони, у якій було майже місяць, як уже  чиновники почали закликати народ не ходити до церкви на Великдень. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Як батьки ставлять під небезпеку життя власних дітей

«Видали моє фото зі своєї сторінки у Instagram»! – кричить 12-річна Марта, захлинаючись сльозами! – Чому ти виставила мене голою у басейні. Цьому фото 10 років! Його побачили однокласники і тепер весь клас насміхається наді мною!». Подробиці – у газеті ЯСНО.

Поки була в Італії – донька любила, а як повернулась додому – знати не хоче

Що робити жінці, коли стосунки з дорослою донькою ніяк не складаються. При цьому раніше, коли вона була на заробітках, ніби все було добре. До газети ЯСНО звернулася закарпатка Марія. Жінка просить поради у читачів, бо не знає, як пояснити доньці, що на чужину вона поїхала, аби забезпечити доньку, а не шукати власного щастя. Найцікавіші деталі – у газеті ЯСНО.

Чоловік благав повернутися, але я твердо вирішила його провчити

У мене завжди був синдром «хорошої дівчинки». Не знаю, чи є в психології визначення цій поведінці, але як його ще назвати? Мені завжди було важливо отримати схвалення спочатку від батьків, потім – від викладачів. А останнім часом – від чоловіка. Як тільки ми одружилися, наступним закономірним кроком, в розумінні чоловіка, було завести дитину. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Батько зрікся сина, який врятував йому життя

Після шаленої ночі кохання Ігор почав віддалятися від Олі, а потім одружився на іншій

Ольга познайомилася з Ігорем ще в університеті. Такий гарний, розумний,  із гумором. Всі дівчата за ним упадали. Та й він мав не одну подружку. Більше – у газеті ЯСНО.

Як то – бути батьком 35 дітей

Чоловік рятує дітей з вулиці, підбирає алкоголіків та наркоманів

Геннадій Мохненко з Маріуполя – батько 35-х дітей, у більшості – синів. Біологічних з них тільки троє дітей, решта прийомні, але в родині немає поділу на своїх та чужих – вони усі рідні.

З дітьми-безхатьками пастор місцевої християнської церкви працює 20 років. Він витягував їх не тільки з вулиці, але зі смерті та наркотиків, давав шанс повернутись до нормального життя. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Священник живе з п’ятьма жінками та 24 дітьми у двох величезних будинках

Життя цього чоловіка зовсім не звичайне – у нього п’ять дружин, 24 дитини, і всі вони живуть в двох величезних будинках, розташованих поруч один з одним. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Дівчина  за компанію з коханим зробила тест ДНК і з’ясувала, що в неї інший батько та 8 братів і сестер

Дівчина випадково дізналася страшну родинну таємницю, яку не знали навіть її батьки. А все почалося з того, що хлопець подарував 18-річній Аліні тест на ДНК. Він купив і собі, для приколу, і коханій. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

У Чехії з’явuлuся на світ діти, які народжуються раз на 500 років

Народження близнюків – це завжди хвилююче як для батьків, так і для медиків. Але в одному невеликому містечку Чехії трапилося незвичайна подія, яка відбувається один раз в кілька століть. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Чоловік запхав на свій статевий орган гайку. Його рятували медики

Про це повідомили у Київській службі порятунку у соціальній мережі

Чоловік насунув на статевий орган гайку, а зняти її не зміг. Буває, і це зовсім не смішно! Медики  лікарні, що на Петра Запорожця 26, куди було доставлено постраждалого, звернулися до рятувальників КАРС – самостійно вони не змогли впоратися з такою екстраординарною проблемою. Неймовірні деталі – у газеті ЯСНО.

Викликають рак: хочете бути здоровими, забудьте про м’ясо та шоколад

Вчені виявили у м’ясі, рибі і шоколаді поліфторалкільні речовини, які пов’язані з раком нирок, ускладненнями при вагітності і високим рівнем холестерину у крові. Вчені виявили у м’ясі, рибі і шоколаді поліфторалкільні речовини, які пов’язані з раком нирок, ускладненнями при вагітності і високим рівнем холестерину у крові. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

Дев’ятирічний хлопчик відрізав волосся до поясу, щоб зробити перуки для хворих на рак

У дев’ятирічного хлопчика було довжелезне волосся, яке він ніколи в житті не обрізав. Але нещодавно він наважився зробити коротку стрижку, аби зробити перуки для онкохворих.

Рейлі Стенкомб надихнув відрощувати волосся футболіст Гарет Бейл. Утім у хлопчика велике добре серце і він хотів займатися благодійністю. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Чоловік став першим в історії людства комп’ютером

Науковець мріє стати першим у світі кіборгом, намагаючись боротися із хворобою, що позбавляє рухливості його м’язи.

62-річний Пітер Скотт-Морган хоче покращити самопочуття за допомогою високотехнологічного екзоскелета та комп’ютера, що читає розум. Діагноз на захворювання моторних нейронів йому поставили у 2017 році ( від такого ж страждав Стівен Хокінг).  Пітер відмовився змиритися з долею і взявся за пошуки виходу з ситуації. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

У інтернаті 16-річну дівчинку закрили у ізоляторі і силою зробили аборт

У Миколаївській області 16-річній вихованці КЗ “Березківський навчально-виховний комплекс “Загальноосвітня школа-інтернат-ліцей I-III ступенів” примусово зробили аборт. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

На Тячівщині група п’яних молодиків заштовхала хлопця силою в багажник, відвезла в безлюдне місце і закатувала до смерті

Просто не вкладається в голову, до якої жорстокості здатні п’яні молоді хлопці, як вони можуть знущатися над власним другом… і все – через абсолютно несерйозні речі… через конфлікт про те, хто мав розрахуватися за алкоголь у барі. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Пасинок після 10 років знущань зарізав вітчима і викинув тіло біля покинутої ферми

На Київщині багаторічні сімейні розбірки закінчилися холоднокровним вбивством. Пошматоване тіло випадково знайшли у кущах односельці. Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

Аби просто розважитись, чоловік розстріляв лелеку та викинув птаха на смітник

Правоохоронці затримали вбивцю. У м. Васильків Київської області 25-річний чоловік посеред вулиці розстріляв лелеку. Про це повідомили у Нацполіції Київської області. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Подружжя успішно клонувало собаку після його смерті

Звісно, зробити так само хочеться дуже багатьом. У більшості з людей хоча б раз у житті був песик, якого ми любили понад усе. Але, на жаль, життя наших улюбленців набагато коротше за людське і відпускати на райдугу, милих тваринок неймовірно боляче. Шокуючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Вівчарка всиновила теля і виростила його разом зі своїми малюками

У бичка тепер повадки собацюри і він вважає себе цуценятком

Дивний випадок трапився у австралійському штаті Новий Уельс. Там вівчарка всиновила телятко і виростила його, як цуценятко. Звати бичка Бадді, що в перекладі означає «приятель». Він задоволено виляє хвостиком, бігає наввипередки зі справжніми цуциками і обіймає їх лапками уві сні. Подробиці  – у газеті ЯСНО.

Викинув у вікно: п’яний 31-річний чоловік убив собаку

Виклик про жорстоке поводження з тваринами інспектори роти ТОР отримали вчора близько 20:00. Заявниця повідомила, що її сусід вчиняє насильницькі дії стосовно свого собаки. Із сусідньої квартири вона почула скавчання пса та крики господаря. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

31-річний живодер убив кота, щоб виставити відео в Інтернет

У соціальних мережах швидко поширилося  відео, на якому якийсь чоловік із Праги незрозумілим і огидним чином замучив кота вдома! Наразі запис видалено, але поліція вже почала займатися цією справою.

Чоловікові, який зняв на камеру свою огидну поведінку щодо невинної живої істоти, 31 рік, повідомляє сайт  Prima CNN . На записі видно, як він стоїть перед камерою, бере кота в руки і жорстоко б’є ним об землю. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Лебідь п’ять років приходить мучити мешканців кількох будинків, стукаючи дзьобом у двері

Жителів одного з районів британського Нортгемптона вже п’ять років мучить лебідь на прізвисько Седрік, який підходить до будинків, стукає дзьобом у двері і гримить кришкою від дверної поштової скриньки. Птах може шуміти так протягом трьох годин. Цікаві та кумедні деталі – у газеті ЯСНО.

Бездомний пес п’ять разів викрадав з магазину рожевого плюшевого єдинорога

Бродячий пес побачив в магазині милого іграшкового єдинорога і не зміг встояти перед його чарівністю. Але після п’ятої крадіжки іграшки співробітники магазину звернулися в Службу захисту тварин • Більше цікавого – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост