Чому комп’ютер може за вас видати більше інформації, ніж ви про себе знаєте

Ваш комп’ютер також може за вас видати багато інформації, фактично розповісти про все ваше життя. Він також умовно має очі і вуха… Але на цьому ми зупинятися не будемо, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

У приміщення можуть бути встановлені так звані «жучки» або відео спостереження.

Зараз відео нагляд настільки популярний, що його встановлюють не лише в магазинах, кафе, але й у квартирах, біля будинків, аби вберегти себе від злодіїв.

Якщо ви хвилюєтесь за психічне здоров’я дитини у школі, можете використати кілька засобів, які можна купити в багатьох інтернет-магазинах.

1120 гривень коштує браслет із вмонтованим мікрофоном. Якщо одягнути його на руку дитині, ви будете чути все, що говориться і діється довкола неї. Автономно може працювати від 6 до 20 годин.

За 1680 гривень можна купити так само крихітну міні камеру.

Близько 2 тисяч гривень коштує шпіонський годинник.

Пристрій виглядає як звичайний, однак крім базової функції відображення часу в ньому є ще безліч можливостей для користувача, одна з яких – це якісний запис звуку. Така функція перетворює пристрій в шпигунський годинник диктофон, який дозволять власнику записувати розмови, лекції, консультації та іншу аудіоінформацію. Для початку запису досить натиснути всього одну кнопку, що дозволяє діяти максимально приховано і непомітно.

Значно дешевше можна купити шпіонську ручку. Їх дуже багато, у середньому вона обійдеться в 600 гривень. Вона може працювати в режимі онлайн і ви можете все бачити і чути, що відбувається довкола об’єкта вашого спостереження. Об’єктив  камери захований і такий маленький, що його неможливо помітити.

Що ж стосується недовіри другій половинці, чи працівникам, то камеру можна встановити вдома або в офісі. Їх неймовірно багато як у ціновому діапазоні, так і за розмірами. Але перед тим, як наважуватись на такий крок, варто подумати, чи справді хочеться знати всю правду. Вона може вам дуже не сподобатись. І ще…. Майте на увазі, що українське законодавство передбачає кримінальну відповідальність за незаконне придбання та використання спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації. А якщо в суд принести таємно записану розмову, отриману не через рішення суду, то ця інформація не буде слугувати доказом, і в більшості випадків суд взагалі може відмовитися у прослуховуванні цих відео чи аудіо файлів • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост