Закарпатка нарощувала волосся два роки і стала майже лисою

Ірина завжди мріяла про довге густе біле волосся, але природа не нагородила її таким подарунком. Вона мала слабке, ламке, тоненьке волосся коричневого кольору. Але дівчині дуже хотілося стати блондинкою. Тож вона перефарбувалася. Хімікати, які використовуються для освітлення, роз’їли її кучері і волосся стало рівним та ще слабшим. Але подруга порадила вихід із ситуації і Іра ним скористалася, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

«Після фарбування я плакала, та Валя заспокоїла: «Не сумуй. Волосся відросте, – казала вона. – Біда коли мозок роз’їдає, це вже не відновлюється!» Я подумала, що вона каже правду…  і на певний час заспокоїлась. Але мрії про густу довгу шевелюру мене не покидали. Та й цього разу Валя прийшла з порадою. Вона порадила наростити волосся, адже нині це не проблема. Я загорілася і вирішила – це мій шанс на щастя. Мені так хотілося, аби сестра мені заздрила… адже вона також ніколи не мала довгих кіс. Подруга відвела мене до своєї знайомої перукарки і вона наростила мені волосся. Я не тямила себе від щастя, коли побачила власне відображення у дзеркалі. Я була справді гарною і подобалася собі, навіть мліла від радості!»

Сестра Ірини справді почала їй заздрити, утім на подібний експеримент сама не наважилась. Вона більше схилялась до всього натурального: полоскала волосся  відварами з лікарських рослин, робила маски і воно за останні роки дійсно зміцніло і стало кращим. Тож псувати його дівчина не наважилася.

 А Іра насолоджувалася своєю новою зовнішністю… Так вона нарощувала волосся два роки… аж поки не зрозуміла, що від її власного майже нічого не залишилося.

«Я стала майже лисою. Мені навіть певний час довелося носити перуку. Так, довгі локони це класно, але нарощування псує власне волосся. Від нарощування я оговтувалася довгих п’ять років. Більше не хочу таке робити. Якщо тимчасово потрібне довге волосся, є шиньйони, або принаймні можна підібрати гарну зачіску до тієї довжини, яка є в людини!», – запевняє Ірина • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост