Страшна історія чоловіка, який вирішив добровільно піти з життя

«Яким би не був діагноз, мені подобається думати про це як про чорну собаку, – каже Григорій. – В основному, це худа шавка, яка весь час гавкає. Від пса легко втекти, і його легко покласти назад в клітку. Іноді він потрапляє мені під ноги, намагаючись збити мене з пантелику. Але якщо ви готові до цього, досить просто чашки чаю, бесіди або поїздки на велосипеді, щоб повернути його на місце. В інших випадках цей звір вириває тебе навиворіт. Він виривається з нізвідки, розриваючи тебе. У той момент, коли відчуваєш натяк на слабкість, вона з’являється. Він знає твої слабкості, все пам’ятає і дуже нещадний», пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Хлопець додає, що усвідомлення свого психічного здоров’я – великий крок, але він закликає всіх у аналогічних ситуаціях пробачити себе.

«Ви повинні собі прощати, всі роблять помилки, – переконує він. – Це може звучати як кліше, але насправді ви не самотні.

Григорій каже, що він є справжнім здорованем, зростом під два метри, але все одно буває слабким внутрішньо.  «Люди переходили дорогу, коли я йшов до них раніше, – розповідає він. – Я займаюся боксом і силовим спортом. Я не з тих, на кого дивляться і думають: «він слабкий». Немає нічого ганебного в тому, щоб відкритися іншим, розповісти про свої переживання» • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост