Фейк року. Жінка переконує, що народила одразу 10 дітей, а батько немовлят не може цього підтвердити, бо після пологів більше місяця не бачив дружину

37-річна Госіаме Тамара Сітхоле з Південної Африки народила 10 дітей, побивши світовий рекорд, встановлений лише місяць тому.

Представник Південноафриканської Республіки підтвердив ВВС народження десятьох дітей, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Світовий рекорд

37-річна Госіаме Тамара Сітхоле народила десятерню в лікарні Преторії за допомогою кесаревого розтину. Про це розповів її чоловік виданню Pretoria News.

Чоловік заявив, що Сітхоле народила на 29-му тижні вагітності: “Це сім хлопчиків і три дівчинки. Вона була на сьомому місяці і сьомому дні вагітності. Я щасливий”.

Видання також цитує саму жінку, яка дала йому інтерв’ю минулого місяця.

Жінка каже, що коли на початку року лікарі сказали їй, що вона чекає шістьох дітей, вона їм ледве повірила. Подальше УЗД показало, що Сітхоле чекає вісьмох. За словами Мавели, діти проведуть наступні кілька місяців в інкубаторі.

Народила 10 дітей чи ні?

Уряд Південної Африки довго не міг перевірити достовірність цього народження, про яке першими повідомили ЗМІ.

Свої сумніви висловлювали і користувачі соцмереж.

Але, як виглядає зараз, 37-річна Сітхоле побила рекорд за кількістю дітей, що народилися в одних пологах.

Цікаво, що сумнівається у народженні десятерні і їхній батько.

Як повідомляє британська газета the sun, тато дітей стверджує, що досі їх не бачив. Однак мати немовлят переконує, що її партнер хотів використати немовлят для отримання фінансової вигоди, через що вона хоче їх ховати.

А Цотеці тим часом заявляє, що його жінка зникла безвісти після пологів. Він розповідає, що востаннє її бачив 7 червня, перед тим, як вона почала народжувати і її відвезли до лікарні.

Чоловік міг спілкуватися із жінкою лише через Інтернет, оскільки йому повідомили, що він не може відвідувати медичний заклад через обмеження Covid.

У повідомленні, надісланому на її телефон, він написав: «Мені дійсно потрібно було бачити вас, але моїм пріоритетом є наша безпека».

У свою чергу Госіаме Сітхоул, розмовляючи з південноафриканським репортером у невідомому місці, заявила, що родичі чоловіка хочуть скористатися нею і забрати гроші, отримані за народження малюків, і наполягає на тому, що не буде повідомляти про місцеперебування дітей, поки не буде готовою до цього сама.

Тож народжувала десятерню Госіаме Сітхоул чи ні? Ряд газет та телеканалів уже заявили, що вся ця історія є вигаданою. Як, наприклад, повідомляє ВВС,  регіональна влада намагалася з’ясувати, що саме сталося, і в середу, 24 червня, повідомили про результати розслідування.

“Лікарі з’ясували, що Сітхоле останнім часом дітей не народжувала, – йдеться в заяві адміністрації Гаутенга, на яку посилається видання The South African. – Крім того, встановили, що останнім часом вона не була вагітною”.

Водночас влада не розповіла, що могло бути мотивом для створення цього фейку.

Як повідомляє південноафриканський сайт Times Live, місцеві соціальні працівники були занепокоєні станом психіки Сітхоле, і 18 червня відправили її до лікарні.

“Спочатку передбачалося, що вона мала провести в лікарні 72 години… Але згідно з законом про захист психічного здоров’я, лікарі рекомендували залишити її в лікарні ще на сім днів для нагляду”, – кажуть в адміністрації Гаутенга.

За даними лондонського видання iNews, адвокат жінки повідомив, що наразі її тримають в лікарні проти її волі, і він звернеться до суду з вимогою про її звільнення • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост