Папуга так обматюкав жінку, що вона заявила на нього в поліцію

60-річний чоловік навчив свого папугу лаятися нецензурними словами і у птаха це виходить завжди дуже доречно. Він формує такі речення, які не кожна людина вміє, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Дехто навіть заздрить розуму 29-річного крилатого.

Пабло – африканський сірий папуга. У Стівена Девісона із Англії живе давно. Господар страшенно любить свого красеня, що тішить його розмовою на будь-яку тему. Утім найбільше до снаги папузі лаятися з сусідкою, яка ворогує з його господарем. Стівен посварився із 58-річною Гілл Гріг через те, що зробив прибудову до хати і жінці це не сподобалося.

Папуга чудово розуміє, що ґазда не в захваті від сусідки і при кожній нагоді обзиває її різними нецензурними словами. Жінка вже кілька разів заявляла на птаха у поліцію. Утім оштрафувати крилатого правоохоронці не можуть, тим більше, що Стівен дійсно не намовляє птаха це робити.

«Пабло багато лається. Я називаю його нечистим ротом, – наголошує господар. – Ніколи не намовляю його комусь щось казати, лаятися не вчив спеціально. Він лише повторює те, що чув або вдома, або по телевізору».

У свою чергу Гілл заявила: «Насправді  в мене претензії не до папуги, а до господаря. Стівен не зробить прибудову, я цього не дозволю. А Пабло співчуваю через те, що він опинився у епіцентрі скандалу між нами».

 У поліції ж коментують, що жінка в’являє на птаха систематично і останнє її повідомлення нічим не відрізнялося від попередніх • Більше унікальних життєвих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост