Українець назвав доньку незвичним іменем і зробив татуювання на щоці, але тепер почувається розгублено

Кажуть, як назвеш корабель, так він і попливе…. Так і з вибором імені для дитини. Однак дехто у цьому плані любить сміливі експерименти і вибирає імена, які в декого просто викликають неабиякий подив. Так сталося  цього разу, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

31-річний Гліб Хороший і 33-річна дружина Отем назвали свою дочку, яка народилася в лютому Мета, вважаючи, що її ім’я буде абсолютно унікальним.

Через кілька місяців українець, який зараз мешкає у Німеччині  витатуював ім’я дочки на щоці в знак пошани.

Чоловік переконаний, що вибрав гарне ім’я для своєї дівчинки, тому згодом зробив татуювання на щоці, але люди думають, що він назвав дитину на честь ребрендингу Facebook.

Тож тепер Гліб доволі розгублений і  каже, що почуває себе як ходяча реклама після того, як Facebook перейменував себе в Meta, що грецькою означає «поза межами».

Чоловік зазначає, що його хвилює те, що люди думають, ніби він занадто великий прихильник соціальної мережі, до якої чоловік ставиться нейтрально, хоча намагається дивитися на ситуацію з усмішкою

 «Коли Facebook змінив назву на таку, як ім’я у нашої дочки, моя дружина злякалася. Але це змусило мене сміятися – це було так сюрреалістично. Ми намагалися вибрати ім’я, яке не було популярним, щоб вона була унікальною, але тепер воно скрізь. Це було моє перше татуювання на обличчі, але не шкодую про це, тому що люблю свою дочку. Facebook – або Meta – повинен платити мені за безкоштовну рекламу!», – наголошує українець.

Дружина Гліба родом із Каліфорнії. Отем запевняє, що вони з чоловіком назвали дочку Метою на честь «метаморфози», щоб символізувати вступ на наступний етап стосунків.

Вони ніколи не очікували, що менше ніж через рік це ім’я з’явиться всюди – після того, як воно стало назвою імперії соціальних мереж Марка Цукерберга.

 «Я жартую з людьми, що так сталося через те, що дуже люблю Facebook та Instagram. Але як би там не було, ім’я моєї дочки завжди буде для мене особливим, незважаючи ні на що», – зізнається Гліб • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост