Незвичні, але дуже смачні ласощі зі звичайної вівсянки — всього 3 інгредієнти і мінімум часу

Часу на приготування йде буквально 5-10 хвилин.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Незвичні, але дуже смачні ласощі зі звичайної вівсянки — всього 3 інгредієнти і мінімум часу. Часу на приготування йде буквально 5-10 хвилин.

Тільки уявіть, що звичайна вівсянка може стати основою неймовірно смачного і ніжного десерту, здатного назавжди замінити енергетичні батончики. Часу на приготування йде буквально 5-10 хвилин. При цьому почекати все-таки доведеться, адже сформованому десерту потрібно ще застигнути. Загалом, при мінімумі витрат такі ласощі підкорять навіть тих, хто не дуже охоче погоджується їсти вівсянку.

Складові:

Вівсяні пластівці (для варіння) — 300 г

Шоколад чорний — 200 г

Кокосове молоко — 400 мл

Приготування:

Великі вівсяні пластівці обсмажуємо на сухій гарячій сковороді до золотистого кольору.

З’єднуємо кокосове молоко з шоколадом і відправляємо на вогонь, не забуваючи помішувати.

Як тільки маса стане однорідною і весь шоколад розчиниться, з’єднуємо її з пластівцями і добре перемішуємо.

Беремо відповідну роз’ємну форму, дно застилаємо пергаментним папером, а по бортах для зручності додатково прокладаємо розрізаний навпіл файл.

Перекладаємо злегка набряклу за пару хвилин масу в форму, рівномірно розподіляючи її. Зверху підрівнюємо вміст за допомогою лопатки. Потім відправляємо десерт для застигання в холодильник не менше ніж на 3-4 години, а в ідеалі на ніч. Далі залишається лише дістати вміст з форми і перекласти на відповідне блюдо. Такий десерт відмінно ріжеться порційно, не прилипає до ножа, він ідеально підходить для чаювання або швидкого перекусу • Більше рецептів читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост