Довічно бути утриманкою не можна: справжня ціна спонсорських стосунків

У нас утриманки також знайомляться зі своїми спонсорами нерідко саме в Інтернеті. Взагалі там процвітає різна індустрія, у тому числі – справжня проституція. Особливо – у російських соцмережах, які хоч ніби в нас і заблоковані, але все одно закарпатці туди заходять, там шукають партнерів. Є різні групи, клуби, закриті пабліки, де знайомляться саме для інтиму. І хто що б не казав, там крутиться багато молоді • Цілу статтю читай у газеті ЯСНО •

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Ось що написала про себе у одній зі спільнот дівчина Оля.

Скільки я собі не говорила – зав’язую із цим – а не виходить! Добре жити не заборониш. Можна сказати так: я скинула оберти. Мій останній основний спонсор був дуже щедрим і оплатив мені навчання в університеті. З ним ми розійшлися, але продовжуємо іноді спілкуватися, він дає мені на кишенькові витрати чимало, якщо попрошу. Все за старою дружбою.

Я з головою поринула у навчання. Я завжди була здібною дівчиною, дуже гарною. Саме тому мала успіх серед забезпечених чоловіків – нам завжди було про що поговорити, та й довіряли вони мені, знали, що їхні гроші не йдуть на вітер.

Вчитися мені залишилося півтора роки, далі хочу влаштуватися у велику компанію. Планую написати своєму – він обіцяв допомогти. Якщо ні – нічого страшного – я за всі роки утримання настільки обросла зв’язками, що знайти хорошу роботу мені не буде важко.

Багато утриманок зізнаються, що вийти з цієї професії досить складно – аж надто розпещеною стає жінка. Носити найкращі сукні та отримувати круглі суми щотижня – так, від цього складно відмовитися. Але так чи інакше, роки беруть своє, і в 35 уже ніхто не буде такою ж дорогою утриманкою, як у 20, незважаючи на те, як добре виглядає. Тож дівчатам передусім варто думати не про легкі гроші, а про реалізацію себе у житті, можливості самотужки заробляти,  а не паразитично жити за рахунок інших. Хто б як не ставився до такого роду занять, але  те, що це доволі низько визнають навіть більшість самих же утриманок. Просто вони цього ніколи не хочуть говорити вголос, воліють хвалитися дорогими подарунками та виставляти в Інтернеті фото з відпочинку. Звісно, самих «папіків» вони не «світять», адже в більшості з них родини і як би гарно вони не ставились до дівчат, дуже мало хто готовий піти з сім’ї і жити з легкодоступною молодицею. І дівчатам про це відомо, тож багато хто хоче зав’язати зі спонсорськими стосунками… але не має сили волі, щоб наважитись на це. Хоча вони добре розуміють, що тільки грають у любов і насправді нічого не відчувають до чоловіка, якого матеріально використовують… а це вже, як мінімум, не чесно… Але все ж є чималий відсоток жінок, які переконані, що жити за рахунок чоловіка – цілком нормально і моральні аспекти їх не цікавлять зовсім • Повний текст читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост