День, коли не можна занепадати духом: гороскоп на 20 березня

Не найлегший в енергетичному сенсі день, що може негативно позначитися на людській психіці.

Передплатіть на своїй пошті!

Переважно це стосується недовірливих та вразливих людей, але навіть емоційно стійкі можуть відчути моральний дискомфорт. Не варто вважати невиразний стан духу ознакою поганих передвіщань, він – не більше ніж вплив Місяця, який змінить гнів на милість вже завтра, повідомляє ТСН.

Овен (21.03 – 20.04)

Сповідуючи середньовічний принцип «Мій дім – моя фортеця», подбайте про те, щоб він був чистим і затишним: наведіть лад і позбавтеся непотрібних речей, віддавши їх на благодійність.

Телець (21.04 – 21.05)

Конфліктів, які можуть виникати буквально з нічого, можна уникнути одним-єдиним способом: якнайменше спілкуватися з оточенням, особливо тими, хто свідомо шукатиме сварки.

Близнята (22.05 – 21.06)

День сприятливий для примирення з людьми, сварка з якими сталася давно і морально вас гнітить, що в нинішній ситуації особливо прикро та неприємно – сьогодні вдасться порозумітися з ними.

Рак (22.06 – 22.07)

Зосередитися на вирішенні важливого життєвого питання допоможе усамітнення: якщо у вас буде можливість хоча б ненадовго залишитися віч-на-віч з собою, думки утворюють стрункий ряд і підказують правильне рішення.

Лев (23.07 – 21.08)

Нові знайомства цього дня навряд чи виявляться приємними, тому не варто допускати чужих людей у коло свого спілкування – краще під приводом відмовити їм у цьому.

Діва (22.08 – 23.09)

Якщо відчуваєте перед кимось провину, найкращого часу для того, щоб визнати її і перепросити, не знайти: вас обов’язково зрозуміють і великодушно вибачать.

Терези (24.09 – 23.10)

Єдиний спосіб боротьби з сумними думками, які можуть здолати вас у цей час – допомога тим, хто цього потребує: завжди знайдуться люди, яким важче, ніж вам.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Сьогодні не варто нікому нічого обіцяти: найімовірніше, ви не зможете стримати дане вам слово, через що згодом відчуватимете докори совісті – не варто до цього доводити.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Відсутність порозуміння з оточенням може призвести до прикрих конфліктів: щоб уникнути такого сценарію, намагайтеся якнайбільше слухати і якнайменше говорити.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Ухвалення серйозного життєвого рішення необхідно відкласти хоча б на день: сьогодні ви, як заведено говорити, однаково пороху не вигадаєте, а вже завтра відповідь на поставлене запитання прийде сама собою.

Водолій (21.01 – 18.02)

Властиві вам чутливість і вразливість можуть надати вам недобру послугу, тому варто виявити твердість характеру і не сприймати близько до серця чужі – несправедливі – слова.

Риби (19.02 – 20.03)

День, коли не варто брати в борг – з його поверненням можуть виникнути складнощі: якщо кредитор дійсно потребує коштів, він зачекає до завтра.