Як 400 “вагнерівців” готували замах на Зеленського

Найманці приватної військової компанії “Вагнера” планували замах на президента України Володимира Зеленського та прем’єр-міністра Дениса Шмигаля.

Передплати газету ПОРАДИ на своїй пошті – індекси 91145, 76778 🇺🇦

Про це розповів радник міністра оборони України Маркіян Лубківський в інтерв’ю CNN, пише Сьогодні

“Вони хотіли вбити керівництво України: нашого президента та прем’єр-міністра. Це було метою, деяких із них безуспішно відправили в Україну”, – сказав Лубківський.

• Читайте нас у Telegram https://t.me/zakarpatpost

Він додав, що усі докази надали Міжнародному суду. Українська розвідка відслідковувала бойовиків у нашій країні та за її межами, декого з них ліквідували.

Радник міністра зазначив, що плани “вагнерівців” підтвердили в українській розвідці та спецназі, які відповідають за охорону Зеленського.

Путін підіслав Зеленському сотні найманих убивць

Кремль направив до Києва 400 найманців ПВК “Вагнер”, яким наказано вбити президента України Володимира Зеленського та підготувати ґрунт для захоплення влади Росією. Про це із посиланням на свої джерела пише британське видання The Times.

“Група Вагнера, приватна військова компанія, керована одним із найближчих союзників президента Путіна олігархом Євгеном Пригожиним, 5 тижнів тому направила найманців з Африки з місією убити уряд Зеленського в обмін на солідну плату”, – йдеться у публікації.

ЗакарпатПост