Народний депутат Віктор Балога: «Ми не можемо в один день разом з цими хазарами святкувати Великдень»

На своїй сторінці у facebook політик закликав святкувати Великдень з вірниками західного обряду.

Передплати газету ПОРАДИ на своїй пошті – індекси 91145, 76778

Пряма мова Балоги: «Після того, що рашисти зробили з нашими дітьми, жінками, старими та молодими – ми не можемо в один день разом з цими хазарами святкувати Великдень. Бо Паска – це свято добра і життя, а вони сатанинські виродки, що уособлюють собою абсолютне зло.

Тим більше, що для значної частини Україні християнські свята за московським застарілим Юліанським календарем вже давно є ментально чужими, бо від них йде сморід руського міра, в якому давно немає справжньої віри та християнської любові.

Розумію, чому наші ієрархи різних конфесій довго думають та вагаються з такою радикальною реформою, але впевнений, що досить скоро всі наші Церкви перейдуть до цивілізованого західного календаря, по якому ми живемо й у світському житті.

А до цього часу закликаю всіх українських християн  приєднатися до наших справжніх друзів, до тих, хто дійсно вірить в Бога, в Україну та нам допомагає – вірників західного обряду та разом з ними радіти світлому та величному святу Воскресіння Христового вже цієї неділі.

Оскільки, переконаний, що справжня віра, яка йде від серця, важливіше за звички та традиції.

А орда нехай тішить себе скрепами та догниває у своєму болоті».

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост