Подивіться в обличчя тим, чиї імена вже можна назвати

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний опублікував у Facebook історії загиблих воїнів 503-го окремого батальйону морської піхоти.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

Імена військових, які зараз на фронті, зберігають у таємниці. Їх можуть розсекретити лише через трагічну звістку про смерть.

Богдан Вацик

«Богдан Вацик, 29 років, сержант 503-го окремого батальйону морської піхоти. Родом з Волині, у війську — з 2010 року. Зниклий безвісти. Був поранений, потрапив в оточення під час бою 9 березня поблизу селища Верхньоторецьке на Донеччині.

Ігнат Калафатов

Ігнат Калафатов, 20 років, матрос 503-го окремого батальйону морської піхоти. Загинув у бою поблизу селища Верхньоторецьке Донецької області. Запам’ятався побратимам гарним бійцем, який не розлучався на спостережному пості з трубою розвідника — найперше вважав її зброєю, а не автомат. Нагороджений Орденом «За мужність» 3 ступеня. В інтерв’ю Reporters казав, що після перемоги планує зробити пропозицію дівчині і одружитися.

В очах наших воїнів – відвага і гідність. Спокійна впевненість людей, які воюють за своє.

Ціна свободи висока.

Вічна пам’ять загиблим! Уклін і шана живим! Разом до Перемоги!», – написав Валерій Залужний

Проєкт «Очі передової» від Reporters.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: «Інформаційні послуги».

ЗакарпатПост