Художниці-аматорки в Ужгороді зібрали для 128-ї бригади 47 500 гривень і 300 доларів

Про це у соцмережі повідомила журналістка Larisa Lipkan

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації на нашому каналі у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

“Вчора була ведучою гарного заходу. Науковиця, експертка, докторка філософії, директорка Центру аналізу регіональних ризиків Светлана Митряева влаштувала благодійний аукціон на підтримку військових. 2 роки тому лікарі порадили їй малювати, щоб розробляти руку після перенесеного захворювання. В результаті арт-терапії було створено чимало картин. Нещодавно ця чудова жінка зарамила свої роботи, об’єдналася ще з двома художницями-аматорками – виктория андрусив та Оленою Бузько – і організувала аукціон.

Вчора ми зібрали 47 500 грн і 300 дол. Незважаючи на погане самопочуття, Світлана Іванівна не відмінила захід і, як завжди, довела все до досконалості.

Захоплююсь Вами, і ставлю собі у приклад.Дякую усім, хто прийшов і купував лоти. Окремо дякую Юрій Яцина за подарунок.

Фото: Каріна Асад“, – йдеться у дописі.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост