128 бригада в обличчях: Яна, психологиня і йорк Байрактар

Новим фото поділилася у соцмережі 128 окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада – Закарпатський легіон

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації на нашому каналі у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм  @zakarpatpost

128 бригада в обличчях

Яна, офіцер-психолог, і йоркширський тер’єр Байрактар

Яна в 128 окремій гірсько-штурмовій бригаді три роки, до того служила в 10 бригаді. Родом із Прикарпаття. Півтора місяці тому в офіцера-психолога несподівано з’явився помічник – йоркширський тер’єр.

– Ми знайшли песика 13 березня, я дуже добре це пам’ятаю. Поїхали в супермаркет купити продукти й побачили, як на парковці бігає цуцик. Переляканий, виснажений, хоча видно, що доглянутий і породистий.

Це йоркширський тер’єр, кімнатна порода. Питаємо людей, чий песик, відповідають, що бачили, як його виклали з машини й поїхали. Мабуть, біженці, що тікали із зони бойових дій…

Ми підібрали песика й віднесли до ветеринара, котрий після огляду сказав, що йому чотири місяці. Назвали Байрактаром, а яка була попередня кличка, не знаємо. Купуємо йому корм тільки преміум-класу, один прийом їжі – 4 грами. Плюс даємо вітаміни й мікроелементи.

І песик дуже змінився за цей час – заспокоївся, набагато краще виглядає. Байрактар завжди з нами – допомагає солдатам знімати стрес…

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост