Україна перемагає у війні передусім дякуючи генералам. Залужний, Марченко, Шаптала та інші Герої. ВІДЕО

За два місяці війни кожен українець, навіть той, хто не цікавиться станом справ, знає хто такий Віталій Кім, Ігор Теріхов, Дмитро Живицький. Але далеко не всім відомі імена справжніх Героїв, які стоять за доблесними подвигами української армії.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше коротких новин, відео, мемів, жартів, фото у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

Саме генерали і полковники керують операціями з порятунку України. Але хто вони?

Валерій Залужний, головнокомандувач ЗСУ

Його називають стратегом від Бога. Саме він не дозволив демону-путіну захопити Україну за три дні.

У нього 4 вищі освіти, усі дипломи здобув із відзнакою, у 2014 році отримав меч від королеви Великобританії, володіє декількома іноземними мовами.

Відчуваєте різницю між ним та орками, які навіть слово “Москва” не вміють написати без помилок?

Залужний не служив у радянській армії і війну бачить зовсім не так, як російські генерали з застарілими поглядами.

Серій Шаптала, Герой України, володар ордену “Золотої зірки”.

Зараз він – керівник Генштабу. У 2015 році був командиром 128-ї Закарпатської бригади, яка обороняла Дебальцівський напрямок. Сили ворога у 5 разів перевищували наші. Але йому вдалося вивести наші війська з мінімальними втратами.

Олександр Павлюк, генерал-лейтенант Збройних сил України. Герой України

Під його командуванням ЗСУ звільняли Слов’янськ, Краматорск, Лисичанськ, свого часу врятував Донбас від повномасштабного втроргення.

Зараз саме він звільнив Київщину від орків.

Дмитро Марченко, відомий як “Марчелло”, український військовик, генерал-майор Збройних сил України, начальник Головного управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ.

Був кіборгом, має унікальний досвід бойових дій, рятівник Миколаєва та Одеси, головний натхненник позитивного настрою того ж Кіма. Марченко – Людина з великої Літери, дуже скромний і людяний.

Більше – у відео, яке варто подивитися кожному!

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост