Посол Мельник відповів Шольцу, який відмовився їхати в Київ через Штайнмаєра

Йдеться про найжорстокішу війну на знищення з часів нападу нацистів на Україну, це не дитячий садок, зауважив Мельник.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Український посол Андрій Мельник розкритикував відмову німецького канцлера Олафа Шольца, який образився на позицію ОП щодо президента ФРН Франка-Вальтера Штайнмаєра.

“Розігрувати ображену ковбасу – не дуже по-державницьки”, – цитує дипломата німецька газета Spiegel, пише УНІАН

За його словами, “йдеться про найжорстокішу війну на знищення з часів нападу нацистів на Україну, це не дитячий садок”.

Мельник додав, що Зеленський, як і раніше, чекає на Шольца у Києві. Проте, він зауважив, Україна чекає від Берліна “набагато більшого, ніж символічного візиту”. Йдеться про схвалення урядом Шольца поставки Україні важкого озброєння.

Посол розкритикував той факт, що досі не знайдені боєприпаси для обіцяних зенітних танків “Гепард”. Танки є першим важким озброєнням, доставленим безпосередньо з Німеччини до України.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост