В офіс «Руху підтримки закарпатських військових» прийшли з обшуками

До офісу волонтерського “Руху підтримки закарпатських військових” прийшли з обшуками силовики.

Читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост

Ось що повідомили волонтери організації.

“Друзі! В офісі Руху підтримки закарпатських військових тривають незаконні обшуки. Ми не розуміємо причин такої атаки на волонтерських рух. Наразі наша діяльність з допомоги військовим, у тому ж числі пораненим – заблокована. Відверто: ми прикро вражені. Намагатимемося інформувати про розвиток подій. Дякуємо за ваші дзвінки, повідомлення та підтримку! Разом переможемо!”, – повідомили на сторінці Руху.

Волонтерка “Руху підтримки закарпатських військових” Галина Ярцева розповіла кореспондентці Суспільного, що коробки з допомогою військовим правоохоронці вилучили під час обшуку, через підозру в торгівлі гуманітарним вантажем. Волонтерка не погоджується зі звинуваченнями.

Пізніше волонтери повідомили, що зі складу організації вивезли всю допомогу, акумульовану за допомогою доброчинців, у тому числі, й ту, яка вже була адресно попакована для відправки бійцям на фронт.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост