На Закарпатті запрацювало релоковане підприємство, що займається переробкою вторинної сировини та виготовляє бруківку

Про це повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

читай тільки перевірені новини • підтримуй своїх • замовляй рекламу на сайті ЗакарпатПост • e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Маємо перший успішний експорт продукту, який вже на Закарпатті виробило нещодавно релоковане підприємство. Мова про ТОВ «Темп-Україна», котре займається переробкою вторинної сировини та виготовляє бруківку, каналізаційні люки й інші матеріали. До початку війни компанія мала 110 постійних клієнтів в Україні й за кордоном, для яких забезпечувала до 2500 одиниць виробленої продукції щотижня та до 150 відправлень у місяць.Зараз завдяки тісній співпраці з ОВА та територіальною громадою підприємство відновлює свої потужності вже на Закарпатті.Виробництво релокувалося з м. Харків до Іршавської ТГ. Тут фахівці розпочали господарську діяльність та успішно експортують виготовлені матеріали до країн ЄС.Дякую бізнесу за довіру, а команді за вчасно та ефективно виконану роботу. Стоїмо разом, плече до плеча!🇺🇦 Ми переможемо, ми – на своїй землі!Слава Україні!Героям слава!

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост