Хоч зараз: лукашенко готовий нагодувати голодних дітей США, але лише за гроші

Хоч зараз: лукашенко готовий нагодувати голодних дітей США, але лише за гроші

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

Самопроголошений президент білорусі олександр лукашенко під час VI Всебілоруських народних зборів у Мінську запропонував США закуповувати продовольство у республіки. Він вважає, що цим нова адміністрація США може допомогти «десяткам мільйонів» голодуючих американців.

Також він заявив, що може розпочати із “завтрашнього дня” постачання гуманітарки до багатої Америки, насамперед – дитячого харчування. Але лише за наявності оплати.

Цікаво, чи знає картопляний, що через санкції його ж народ скоро почне голодувати. Утім колгоспника, скоріш за все, це не надто цікавить! Для нього головне – якомога довше утримати у своїх руках владу! Бо далі… як він сам розуміє… на нього чекає Гаага! але якщо годувати американців краденим українським зерном та іншими захопленими багатствами… то тут у білорусі, звичайно, козир є, адже лукашенко дозволив використовувати свою територію росії як військовий плацдарм і все награбоване в нашій державі одразу потрапляє у білорусь.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост