У Берегові готуються до відкриття оновленого дитячого садка

Про це повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

Під час робочої поїздки на Берегівщину разом із депутатом обласної ради Йосипом Борто відвідали заклад дошкільної освіти №19 у Берегові, де оглянув хід реконструкції об’єкта.

Тут створюють новий сучасний осередок для малечі, який розрахований на 45 дітей. У межах проєкту провели ремонт фасаду, добудували додаткові корпуси, укриття, вбиральні, адміністративні приміщення, облаштували прилеглу територію тощо.

Приміщення обладнали новими меблями, устаткуванням для навчально-виховного процесу, відпочинку та дозвілля.

Ініціатива реалізовується за сприяння Акредитованого відокремленого підрозділу Угорської екуменічної служби допомоги в Україні та підтримки Уряду Угорщини.

Загальна кошторисна вартість проєкту – близько 30 млн грн. ДНЗ плануємо запустити до кінця жовтня поточного року.

Під час огляду робіт на об’єкті поспілкувався з керівником Угорської екуменічної служби допомоги в Україні Яношем Геревичем. Подякував за співпрацю, ефективну роботу та ініціативу. З початку реалізації низки проєктів тісно співпрацюємо.

З упевненістю можу констатувати, що підрозділ Угорської екуменічної служби допомоги в Україні є найефективнішою міжнародною гуманітарною організацією.

Щиро дякую усім причетним до втілення таких ініціатив. Попри воєнний стан Закарпаття вкотре показує, що ми можемо ефективно реалізовувати проєкти, спрямовані на розвиток дітей та їхньої освіти, у співпраці з міжнародними партнерами без залучення дефіцитних бюджетних коштів, які сьогодні вкрай необхідні нашим ЗСУ.

Ми продовжуємо нашу спільну роботу.

Стоїмо разом, плече до плеча!
🇺🇦 Ми переможемо, ми – на своїй землі!
Слава Україні!
Героям слава!

ЗакарпатПост