Із Німеччини на допомогу закарпатським волонтерам завітали Ніка і Вольф

Гарною новиною у соцмережі поділилася відома закарпатська волонтерка Катерина Легерда

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

“Не втомлююся дякувати! 🙏🙏🙏 Наші співвітчизники у всьому світі, українці з-за кордону великі патріоти! Вони з початку війни, так само втратили спокій, їх болить душа за багатостраждальну Батьківщину, в якій іде повномастштбна війна… Люди допомагають матеріально духовно, доставляють безцінні гуманітарні вантажі для підтримки ЗСУ, евакуйованим дітям ВПО, які зазнали наслідки війни🙏

Субота, благодатний день, завдяки нашим друзям Sergej Sofilkanitsch Gabriela Sofilkanitsch з організації SOS Security Bayern! Тетяна Гутник, Rukasz Łodak, їх друг Кайн🙏 Вони привезли допомогу ЗСУ, комп’ютерну техніку, продукти харчування для харчоблоку Волонтерський хаб “Венеція” Мукачево, засоби гігієни, добрий насипів і дух патріотизму!

Сергію Софілканичу було вручено офіційне посвідчення Волонтера Закарпаття

🇺🇦 Усі чекали несподіванки, і вона сталася, приїхали з гостями і їх службові собаки Ніка і Вольф, які продемонстрували усім виконання команд. Діти дуже раділи, як і дорослі! Далі гості вирушили на В.Березний, де на них чекали статусні діти, яких евакуювали із обстрілів в містах. Волонтери Закарпаття Штаб Венеція Мукачево”, – написала вона.

ЗакарпатПост