Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ провели в дитячому садочку в Ужгороді

Близько 300 людей долучилися до благодійного ярмарку, який провели на підтримку ЗСУ в дитячому садку № 21 в Ужгороді.

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

Про це Суспільному розповіла вихователька закладу Юлія Стадніченко. За її словами, ярмарок в їхньому закладі проводять вперше, долучилися діти та батьки з усіх груп.

Закарпатські кіфлики та домашнє повидло продавала на ярмарку мама вихованки садка Інна Лешко. Вона розповіла: “Я готувала кіфлики: пекла за нашим закарпатським рецептом на дріжджовому тісті з яблучним повидлом цього вже врожаю, і робила виноградний джем також з цьогорічного врожаю закарпатського. Ми чим можемо — допомагаємо”.

Ужгородка Мирослава Медвідь відвела онука в садок та прийшла на ярмарок. Жінка сказала: “Я придбала кіфлики на 100 гривень, і ще випічку на 100 гривень. Я думаю, що люди прийшли, щоб підтримати наше військо, яке нас захищає”.

Випічку, вироби ручної роботи у кольорах українського прапора, дитячі поробки, чай та каву продавали на благодійному ярмарку у дитячому садку.

“Ми були до сліз вражені, що дуже багато батьків долучилися до цієї акції. Вони з радістю несли, випічку, вироби: для того, аби допомогти нашим Збройним Силам. У кожного з нашої групи татусі на війні, тому ми за них дуже переживаємо, щоб у них там все було, вони вистояли і тоді буде мирне небо у нас у всіх”, — розповіла вихователька ДНЗ Юлія Стадніченко.

ЗакарпатПост