Маск таки купив Twitter і пояснив, для чого йому це

Мільярдер Ілон Маск 27 жовтня опублікував на своїй сторінці уже у своїй соцмережі лист для рекламодавців, у якому підтвердив, що остаточно купив Twitter. У ньому ж бізнесмен пояснив, що хоче мати цифрову платформу для обговорення широкого спектра думок.

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

Про це передає Укрінформ із посиланням на Twitter Маска.

Він заявив, що придбав соцмережу для того, аби у здоровій манері обговорювати різні думки і зазначив, що це важливо для майбутньої цивілізації.

“Причина, з якої я купую Twitter, полягає в тому, що для майбутньої цивілізації важливо мати спільну цифрову платформу, на якій можна обговорювати широкий спектр думок у здоровій манері, не вдаючись до жорстокості”, – заявив Маск.

На його думку, традиційні ЗМІ в гонитві за прибутками “підігрівають” полярні крайнощі й розкол суспільства, не даючи можливості для діалогу.

Крім того, Маск заявив, що відтепер у соцмережі не можна буде публікувати будь-що без подальших наслідків. Водночас за словами бізнесмена, Twitter залишиться гостинним для всіх.

У коментарях оцінки позиції Маска цілком різні – одні звинувачують його у спробах придушення свободи слова, інші ж навпаки, захоплюються ідеєю бізнесмена.

ЗакарпатПост