Новий потужний позашляховик отримала Закарпатська «екстренка» із Швейцарії

Про це повідомляє 103 Закарпаття

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

👍Новий потужний позашляховик Toyota Land Cruiser J78 отримала Закарпатська 🚑«екстренка» завдяки ініціативі швейцарської благодійної асоціації «Free Ukraine» («Вільна Україна»). Це один з перших 30 автомобілів, які передали швейцарські донори для служби Медицини катастроф ЕМД України.

❗️ Це авто створене для роботи у складних умовах. Воно просте в технічному обслуговувані, має великий паливний бак, через що не потребує дозаправки у межах 1000 кілометрів, потужнитй дизельний двигун та високий кліренс.

Загалом до кінця року в рамках гуманітарної ініціативи з розбудови національної системи медицини катастроф Міністерству охорони здоров’я України будуть передані 100 нових евакуаційних і швидких автомобілів.

Проєкт профінансовано Free Ukraine у партнерстві із міжнародними організаціями: World Health Organization (WHO) , Embassy of Ukraine to the UK, AstraZeneca, @Foreign, Commonwealth & Development Office, Free Ukraine, British-Ukrainian Aid, Aide Médicale & Caritative France-Ukrainе, Yellowblue Force Foundation, Canada-Ukraine Foundation за підтримки Міністерства охорони здоров’я України.

ЗакарпатПост