На війні загинув Герой із Ужгородського району Єгор Паршин

Втрачаємо найкращих! Вічна пам’ять Герою! Щирі співчуття рідним і побратимам.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Сумну новину повідомила Оноківська громада.

Під час захисту рідної країни, загинув ще один Герой України – Єгор ПАРШИН.

Захисник України народився 10.02.1974 року в м. Ужгород Закарпатської області. Останні роки проживав разом з сім’єю в селі Оноківці.

Після повномасштабного вторгнення росії на українські землі добровільно пішов на війну, бажаючи захистити рідну землю від ворога.

Загинув Герой 25 жовтня 2022 року біля населеного пункту Нова Кам’янка на Херсонщині.
У воїна залишились дружина та двоє неповнолітніх дітей…

Оноківська територіальна громада висловлює щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка та героя – Єгора ПАРШИНА.

Нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника України назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, колег та усіх, хто знав його, любив та шанував.

Сумуємо разом з вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!

Орієнтовно о 12:15 завтра, 9 листопада, кортеж з тілом загиблого буде рухатися автоколоною від магазину “Кефір” в с. Оноківці через вул. Головна, Довга до будинку ,де проживав Герой, а далі до нового кладовища в селі Оноківці де і відбудеться чин поховання о 12:45.

Просимо виявити шану та повагу до нашого Героя та гідно провести його в останню земну путь!

ЗакарпатПост