ЗСУ в Херсоні! Люди плачуть від щастя!

У мережі поширюється відео, як люди плачуть від щастя, коли в Херсон заходить ЗСУ!

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

А тим часом Головне управління розвідки України закликає орків здаватися! Керівництво їх кинуло!

Російські солдати!

Як і очікувалося, після відступу основного угруповання військ російської армії від українського Херсона, ваше командування здало вас на долю.

Ваші командири закликають вас одягнутися в цивільний одяг і спробувати самостійно втекти з Херсона. Очевидно, ви не можете цього робити.

Херсон повертається під контроль України, в місто заходять частини ЗСУ. Шляхи відступу російських окупантів знаходяться під вогневим контролем української армії. Будь-які спроби протидіяти ЗСУ будуть перешкоджані. Кожен російський солдат, який чинитиме опір, буде знищений.

У вас є лише один шанс уникнути смерті – негайно здатися.

У разі добровільного полону Україна гарантує вам виживання та безпеку. Ми виконуємо Женевські конвенції, гарантуємо військовополоненим харчування, медичну допомогу та можливість обміну на військовослужбовців Збройних Сил України, які тримаються в полоні в РФ.

Здаватися в полон безпечно після попереднього обговорення умов капітуляції з уповноваженими представниками українського командування зателефонувавши на гарячу лінію Державного проекту України “Хочу жити”:

☎️ +38 066 580 34 98

☎️ +38 093 119 29 84

(цілодобово)

або скористайтеся чат-ботом “Хочу жити”

https://t.me/spasisebyabot

Якщо ви не маєте можливості зв’язатися з проектом “Хочу жити”, дотримуйтесь наступного алгоритму:

▪️ Розблокуйте магазин і повісьте зброю на ліве плече стволом вниз, підніміть руки з білим прапором (підходить будь-яка біла тканина), крикніть “Я здаюся! », підійти до українських військових по командуванням і виконати всі їхні вимоги.

Як здатися у складі групи чи підрозділу:

▪️Складіть всю зброю та відступите, станьте перед військовою технікою (до цього замовкніть її – вона не повинна бути в бою), відправте переговорника (офіцера або старшого в званні) – він повинен бути беззбройним та мати білий прапор.

Якщо ви громадянин України з окупованих територій і вас насильно “кличуть” і змушують воювати на боці РФ, повідомте про це українських військових.

На допиті доведеться повідомити українським військовим свої дані: прізвище, ім’я, по батькові, звання, дату народження, особистий номер та іншу актуальну інформацію.

Збережіть свої життя – здайтеся!

ЗакарпатПост