На території Польщі впало дві ракети, є жертви

Під час ударів по Україні одна з російських ракет влучила по територією Люблінського воєводства в Польщі – було пошкоджено майно та загинуло двоє осіб.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Про це повідомляють місцеве радіо ZET у вівторок, 15 листопада, пише Слово і діло

Прем’єр Польщі Моравецький скликав екстрене засідання Комітету Ради міністрів щодо питань національної безпеки та оборони через «кризову ситуацію», повідомив його речник Мюллер. Він додав, що більше деталей нададуть після засідання комітету, пише Polsat News.

За попередніми даними, ракети впали неподалік від польського міста Люблін. ЗМІ пишуть, що снаряди влучили у зерносушарки.

ВПС Польщі підняли в повітря винищувачі з аеродрому у Томашуві Любельському. На ферму, relb попередньо впали ракети, прибула армія і прокуратура. Ракети впали неподалік від кордону з Україною, пише Visegrad.

Водночас, Radio Lublin повідомляє іншу версію події. За інформацією журналістів, інцидент у Пшеводові трапився близько 15.40 на перевантажувальній базі, куди заїжджають трактори з вантажами. Цю інформацію радіостанції підтвердили у місцевій поліції. За попередніми висновками, трактор, який в’їхав на ваги, раптово вибухнув. ЗМІ також повідомляє про загибель двох людей.

Високопоставлений представник розвідки США у Twitter підтвердив, що «російські ракети перетнули територію члена НАТО в Польщі, вбивши двох людей».

ЗакарпатПост