У Криму активізувалися українські партизани

Після анексії Криму росія активно проводила репресії проти кримських татар та всіх неугодних режиму. Активістів викрадали та вбивали. Тоді й зародився партизанський рух українців та кримських татар “АТЕШ”. У тимчасово окупованому Криму українські партизани полюють на росіян та застерігають їх, розклеюючи відповідні листівки.

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

Учасники руху повідомляють, що не мають єдиного координаційного центру, а діють творчо, індивідуально, але разом один з одним. У населеному пункті Радянське вони спалили казарму мобіків. Раніше у шпиталі Севастополя ліквідували 30 поранених військових.

Росіяни роками розповідали, як їх підтримують на острові, що всі 100% за них, а тут партизани. Окупанти й у страшному сні не могли собі уявити, що міст підірвуть, на аеродроми регулярно прилітатимуть дрони, а партизани — палять казарми.

Як думаєте, хто наводить удари ЗСУ по військових об’єктах рашистів? Партизани і ті українці, які чекають на звільнення від окупації.

Росіяни так і не змогли подолати партизанський рух, щоб уберегти свої тили. Прихильників України стає дедалі більше, адже люди давно вже зрозуміли, що несе з собою російський світ, лише руйнування і смерть.

Окупанти вже готуються до «стратегічного перегрупування на вигідніші позиції», тобто до відступу.

ЗакарпатПост