Ансамбль «Virsky» запрошує на великий концерт в Ужгороді і Мукачеві

Ансамбль танцю України імені Павла Вірського – VIRSKY –готує для закарпатців вражаюче шоу під керівництвом народного артиста, Героя України, академіка Мирослава Вантуха.

розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, ютуб, тікток, телеграм, вайбер • групи • сторінки • сторіс • пишіть: zakarpatpost@gmail.com • вайбер 050 222 50 50

Академічний ансамбль танцю ім. П. Вірського, який відомий не тільки в Україні, а й далеко за межами рідної країни, виступить на сцені драмтеатру в Ужгороді 5 лютого о 19-й годині, а 6 лютого свій виступ подарує мешканцям Мукачева в Палаці культури і мистецтв о 18-й годині.

Ми запрошуємо вас подивитися на гордість нації, на дивовижну хореографію артистів ансамблю, які з початку війни боронять країну на культурному фронті – говорять про Україну світу, про нашу боротьбу та збирають кошти на підтримку Збройних Сил України.

Відвідати концерт ансамблю ім. П. Вірського потрібно кожному, і дітям, і дорослим, бо в їх танку українська міць. Танцювальний колектив познайомить зі старовинними та сучасними танцями різних регіонів України.

Тож купуйте квитки в касі драмтеатру (Ужгород) та Палацу мистецтв (Мукачево), на сайті karabas й обов’язково приходьте!

Інформаційна підтримка: газета «Закарпатські оголошення»

Закарпатпост