Закарпатця затримали за підозрою у збуті наркотиків

За процесуального керівництва Мукачівської окружної прокуратури мешканця району затримано за підозрою у незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України).

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

Слідством встановлено, що чоловік систематично займався розповсюдженням канабісу на території регіону. Вчора його викрили саме під час чергової зустрічі з «клієнтом». Підозрюваний за домовлену раніше суму коштів планував продати згорток з речовиною рослинного походження.

Того ж дня правоохоронці оглянули помешкання закарпатця. Там виявили ймовірні наркотики в різних ємностях, прозорі пакетики для їх пакування, електронні ваги тощо.

У кримінальному провадженні відділ поліції №1 Мукачівського райуправління поліції здійснює подальше слідство, в рамках якого призначать і проведуть низку необхідних експертиз. Щодо фігуранта – найближчим часом слідчим суддею йому буде обрано запобіжний захід, наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду, повідомляє Закарпатська обласна прокуратура.

ЗакарпатПост